Om oss

 

 

Du hittar oss på

Sankt Pauligatan 9

416 60 Göteborg

 

031-128200

info@mentorpoolen.se

eller direkt till någon av oss se nedan mail och telefonnr.

 

Tommy Hermansson

Mentor/ Coach

tel:0703-801124

tommy@mentorpoolen.se

 

Om du känner att du fastnat med värdelöshetskänslor i ditt arbete eller i din relation, helt enkelt tappat tron på din förmåga. Eller behöver du en coach/mentor för att ta nya steg i livet?

 

Tommy har drivet eget större delen av sitt liv 20 år inom IT, vilket ger honom stor erfarenhet inom ledarskap, sälj, ekonomi samt styrelsearbete.

 

De senaste 5-6 åren har han jobbat med människor som hamnat utanför, antingen genom sjukdom, arbetslöshet eller tappat fotfästet på jobbet eller i relationen.

 

När Tommy passerade 50-årsstrecket utbildade han sig inom NLP och är Certifierad NLP TrainersTrainer men framförallt är hans utbildning ”learning by doing”.

 

Om det du gör idag inte fungerar så bra, så kan Tommy träna dig att hitta nya vägar.

 

 

Mona Hermansson

Terapeut/Coach

tel:0708-265189

mona@mentorpoolen.se

 

Monas motto är "Våga skratta och gråta" Du kan vända dig till mig när du behöver stöd i allt från att hitta dig själv, utveckla organisationen till att släppa taget om oro och andra jobbiga känslor. Mona är utbildad i psykosyntes därifrån kommer verktygen hon använder sig av i mötet med dig. Hon är även utbildad mindfulness instruktör. Hon har nu hunnit få många timmars erfarenhet i att stötta och coacha individer i deras personliga utveckling.

 

Mona har dubbla kompetenser genom att åren innan hon utbildades till terapeut/coach, har arbetet bestått av ekonomi, allt från bokföringskontorist till ekonomichef/controller. Hon har suttit med i ledningsgrupper och haft personalansvar. Branscherna har varit revisions- restaurang- och Industri.

 

 

Samarbetspartner

Inger Wallenius, InfoTeamVäst

Ledarskapskonsult

Tel: 0768-459700

Mail: inger@mentorpoolen.se

 

Inger är ledarskapskonsult och arbetar med ledarskap, grupputveckling och konflikthantering både individuellt i grupp eller organisation.

 

"Inger har ett helhjärtat, starkt och professionellt engagemang och hon interagerar och guidar personer och grupper till nya insikter med små medel. Hon har ett helikopterperspektiv och förenar det humana och det affärsmässiga. Inger kan den hårda IT sidan och den mjuka mänskliga biten och vet mycket om förändringar inom organisationer och HR. Hon månar om sin omgivning och hon kombinerar mjukt och handfast samarbete med dialogen i centrum. Det är en njutning att träffa Inger som verkligen kan konsten att lyssna och som är genuint intresserad av andra människor och hon är alltid sig själv."

 

Ovanstående är baserat på omdömen från 11 kollegor och kunder, som besvarat ett antal frågeställningar anonymt. Svaren har sedan bearbetats och redovisats av Karin Sandin & Per Frykman, Du ett varumärke.

 

Inger har sin bakgrund inom IT-branschen där hon har varit verksam i drygt 20 år. Av dessa år har hon haft ledande befattningen under 12 år som IT-chef, utvecklingschef och projektledare. Hon har lång och mångfasetterad erfarenhet från olika delar i IT-branschen där hon har fått god insikt i och lärdom om förändringsprocesser och ledarskap, både i stark tillväxt och även i sämre tider. Inger har breddat sin kompetens och är även beteendevetare med konflikthantering som den tyngsta delen.

 

 

 

Samarbetspartner

Carola Rundqvist, Växtfokus

Samtalsterapeut i Psykosyntes

Tel: 0735-36 49 20

Mail: carola@mentorpoolen.se

 

Carola har som mål att medvetandegöra och synliggöra sina kunders inre potential och kundens möjligheter.

 

Carola är utbildad samtalsterapeut och arbetar på individnivå samt med grupper. Startade företaget Växtfokus 2006.

 

– Genom egen erfarenhet och i arbetet med mina klienter har jag stärkt min tro på att varje individ kan stärka sin självkänsla och bli den ”hon är”, med hjälp av olika redskap och träning, skratt och tårar.

 

Genom att få en förståelse för sammanhanget och om det finns behov för det, uppleva och uttrycka känslor så har en helande process startat. Det som ligger mig varmt om hjärtat är att arbeta med barndomen och parallellt arbeta med förändring. Med närvaro, tillit och värme finns jag för Dig i denna stund.

 

Det jag har upptäckt är att personer som inte vågar säga nej blir så småningom irriterade, tappar kontrollen, deprimerade, stressade eller till och med ”utbrända”. Den vanligaste orsaken är just känslan av att inte kunna påverka sin situation. Det kan vara allt från att säga nej till en vän/sambo, omorganisation, nedskärningar, mobbing. Det handlar om den egna integriteten, att kunna sätta en gräns för vad jag känner, vill och orkar med.

 

I naturen strävar allt efter balans. För mig är psykosyntesen en modell för mänsklig balans och personligt växande.